Maak nu ook online uw afspraak!

 

Mijn naam is Stephanie, geboren en getogen in Balkbrug. Ik ben een betrokken, nuchter en eerlijk persoon. Een osteopaat waar je op kunt bouwen. 


Na de middelbare school ben ik in 2009 begonnen met de opleiding fysiotherapie aan Thim van der Laan. In het eerste jaar dat ik werkzaam was als fysiotherapeut merkte ik dat ik iets miste in de fysiotherapie. Ik zag en zie het lichaam als één geheel en wil(de) graag op zoek naar de oorzaak van de klachten. Een osteopaat onderzoekt en behandelt manueel alle bewegingsbeperkingen die verband kunnen hebben met de klacht van de patiënt en gaat dus op zoek naar de oorzaak van de klachten. 

 

Na een jaar werkzaam te zijn geweest als fysiotherapeut ben ik gestart met een deeltijd opleiding osteopathie aan de IAO (International Academy of Osteopathy), daar heb ik mijn master osteopathie gehaald. Naast mijn studie bleef ik werkzaam als fysiotherapeut en heb ik gewerkt in verschillende praktijken: van revalidatie, advies en training tot reguliere praktijken waarin verschillende specialisaties aanwezig waren. 


Momenteel behandel ik baby’s, kinderen, volwassenen, zwangere vrouwen en sporters. Ook vind ik het leuk om adviezen te geven over beweging, voeding en ontspanning.