Maak nu online uw afspraak voor locatie Hardenberg-Marslanden, Hardenberg-Baalder of Ommen!
 

Mijn naam is Jolanda Wenker en ik ben osteopaat D.O. MSc. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de International Academy of Osteopathie (IAO), onderdeel van Buckinghamshire New University in Londen. Hier heb ik ook mijn Master of Science in de osteopathie behaald.

Als osteopaat ben ik gepassioneerd door het helpen van mensen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren op een holistische manier. Dit betekent dat er verder wordt gekeken dan alleen het probleem. Er wordt gezocht naar de oorzaak en de samenhang van de verschillende lichaamssystemen.

Tijdens mijn werk als fysiotherapeut merkte ik dat er problemen waren die niet opgelost konden worden en had ik het gevoel dat er meer moest zijn. Deze verder verdieping van het menselijk lichaam heb ik gevonden in de osteopathie.

Naast werken met mensen is ook werken met dieren mijn passie. Toen ik de opleiding voor osteopathie voor paard en hond heb gevolgd was ik hier zo enthousiast over dat ik ook de opleiding osteopathie voor mensen ben gaan doen.

Wat mij onderscheidt als osteopaat is mijn holistische benadering van de gezondheid. Ik geloof dat het lichaam een complexe eenheid is, waarbij elk onderdeel met elkaar verbonden is. Door deze verbindingen te begrijpen en te behandelen, kan ik de oorzaak van problemen aanpakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.

Ik volg regelmatig bijscholingen en cursussen om mij verder te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

'Ik geloof dat het lichaam een complexe eenheid is'